Kleurrijk in de Hof

Kleurrijk in de Hof
Zaterdag 15 juli 11.00 – 16.00 uur

Locatie: in en rondom het gemeentehuis in Goor
Dit jaar wordt Kleurrijk voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar was het een groot succes want het evenement trok vele bezoekers. Door het aanbod van diverse activiteiten van verenigingen, stichtingen, bedrijven en geloofsgemeenschappen uit de Hof kwamen mensen met elkaar in contact. Want dat is het doel van Kleurrijk in de Hof. Een evenement voor alle inwoners uit de Hof waarbij ontmoeting tussen verschillende culturen centraal staat. Veel nieuwe inwoners in de Hof hebben behoefte kennis te maken met de Nederlandse samenleving. U komt toch ook?
Proef en doe mee met de verschillende activiteiten
Op 15 juli is er van 11.00 – 16.00 uur van alles te doen in en rondom het gemeentehuis in Goor.
Benieuwd hoe de hapjes uit Arabische landen smaken? Wilt u schaafijs of Hollandse soep proeven? Wilt u in gesprek met een, voor u, onbekende inwoner uit de Hof onder het genot van een kopje (Turkse) koffie of thee? Dit kan allemaal tijdens Kleurrijk in de Hof. Behalve proeven en eten is er die dag volop muziek, dans en zijn er diverse spelen en activiteiten. Allemaal aangeboden door verenigingen, stichtingen, bedrijven en organisaties uit de Hof. Zo is er de hele dag live muziek, zijn er diverse (oude) ambachten en kunnen kinderen voetballen, meedoen met het circus of geschminkt worden. Kortom, er is voor elk wat wils, geschikt voor elke leeftijd!
Komt u ook?
Bent u benieuwd naar al die activiteiten die op 15 juli van 11.00 – 16.00 uur worden aangeboden? Kom dan naar het gemeentehuis in Goor. U bent van harte welkom! Kleurrijk in de Hof wordt, gezamenlijk, georganiseerd door Goor in Dialoog, Geloofsgemeenschappen in Hof van Twente, Hof van Twentse Uitdaging, Vluchtelingenwerk Oost Nederland, Salut Welzijn, gemeente Hof van Twente en Muziekschool Hof van Twente.