Kookworkshop

Doe je mee aan de kookworkshop ‘Anders eten’?

Op vrijdag 5 juli van 13.00 – 17.00 uur! Deze workshop is een mooie manier om kennis te maken met de buitenlandse keuken. Onder begeleiding van koks worden, op verschillende plekken in de Hof, Turkse, Armeense, Syrische, Chinees/Indonesische, Eritrese én Hollandse hapjes bereid. De koks vertellen je over de keuken en de tradities van hun land. Een deel van de bereide hapjes wordt 5 juli rond 17.30 uur, gezamenlijk met alle deelnemers, genuttigd bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor in Goor. Het andere deel wordt tijdens Kleurrijk in de Hof op 6 juli aangeboden.

Samen koken en eten verbindt! 

Zaterdag 6 juli a.s. is de vierde editie van ‘Kleurrijk in de Hof’. Een jaarlijks evenement met diverse activiteiten o.g.v. sport, spel, muziek, dans en een proeverij. Ontmoeting tussen de verschillende culturen uit de gemeente Hof van Twente staat die dag centraal. Net als vorig jaar organiseren we, voorafgaand aan Kleurrijk, deze kookworkshop.

Geïnteresseerd om te koken én anders te eten op 5 juli?

Geef je dan snel op door een mail te sturen naar kleurrijkindehof@gmail.com.  VOL = VOL! Veel mensen gingen je al voor maar er zijn nog plekken vrij. Op deze manier draag je jouw steentje bij aan de proeverij van Kleurrijk in de Hof! Deelname is gratis maar een vrije gift is van harte welkom.

Kleurrijk in de Hof is een gezamenlijk initiatief van Goor in Dialoog, Hofkerk, Hof van Twentse Uitdaging, Muziekschool Hof van Twente, Salut en Vluchtelingenwerk Oost Nederland

www.kleurrijkindehof.nl

Volg ons ook op Facebook