Pleinmarkt 18 mei 10 – 14 uur

Hofkerk / Klokkenkamp Pleinmarkt zaterdag 18 mei van 10.00 tot 14.00 uur
Diepenheimseweg 2  Goor

Hij komt er weer aan, de oergezellige jaarlijkse Pleinmarkt op het Hofkerk-plein bij de Klokkenkamp. Het wordt vast weer heel leuk en zeker een feest voor de koopjesjagers. Dit jaar met o.a. verkoop leuke spullen en curiosa, een boeken- en platen-kraam, home-made koek, taart, jams, chutneys, bloemstukken, workshops, koffie- en lunch-terras met heerlijke zelfgemaakte gerechten. En zoals bezoekers van ons gewend zijn is er natuurlijk ook weer het aloude ‘Rad van Avontuur’ met vele leuke prijzen. Verder zijn aanwezig De Roos Dagbesteding en de Wereldwinkel met een eigen verkoopstand. En vanaf ca 11.00 uur wordt er door statushouders vers brood gebakken in een buitenoven.

Achter de Klokkenkamp is een speciale Kids-Plaza kinderactiviteitenplein ingericht met kleedjesmarkt (kinderen basisschool mogen daar gratis hun spulletjes verkopen – plaats zoeken vanaf 9.00 uur ), straattekenen, spelletjesparcours enz

 De opbrengst wordt besteed aan zonwering in de glazen hal waar de wekelijkse inloop plaats vindt en/of voor de aankleding van het kerkplein.

Adres Hofkerk/Klokkenkamp:  Diepenheimseweg 2, Goor