zaterdag 21 april Pleinmarkt

Op zaterdag 21 april werd er weer een supergezellige Klokkenkamp Pleinmarkt gehouden. Vanaf 10.00 uur kan iedereen terecht om te snuffelen en te genieten van alle lekkers en van de vele leuke activiteiten op het kerkplein aan de Diepenheimseweg 2. Begin met een kop koffie met huisgemaakte koek en maak daarna een rondje langs alle verschillende kramen met leuke spullen, antiek en curiosa en vergeet natuurlijk niet de verkoopkramen met huisgemaakte taarten, jam en bloemstukken. Ondertussen doe je natuurlijk af en toe mee met het Rad van Avontuur met aantrekkelijke prijzen. Neem daarna even een korte pauze en geniet van de miniconcerten op elk hele uur in de Hofkerk. Daarna is het tijd voor een bezoek aan de boekenmarkt in de grote zaal van de Klokkenkamp of een struintocht door de grote collectie platen, cd’s en dvd’s. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, dus daarvoor hoef je niet naar huis. Er zijn verschillende kramen met lekker hapjes en broodjes, dus genieten maar op het gezellige horecaterras. En misschien wordt er ook wel weer vers brood gebakken door statushouders uit de Hof van Twente.

Wil je liever actief zijn, doe dan mee aan een van de workshops. Ga schilderen of tekenen bij Joke Holtrust of maak je eigen dag- of nacht-creme bij Fija Ossewaarde. Ook aan de kinderen is gedacht dus die hoeven zich ook niet te vervelen.

Neem natuurlijk wel je portemonnee mee, want we willen graag zoveel mogelijk euro’s binnenhalen voor de sociaal-maatschappelijke activiteiten die in de Klokkenkamp worden georganiseerd, zoals inloop, maaltijden, ontmoetings- en thema-bijeenkomsten en mogelijk nog veel meer in de toekomst.

Inbreng spullen voor Pleinmarkt

Wilt u een bijdrage leveren aan de ‘leuke-spullen-markt’ dan kunt u goed bruikbare spullen -dus geen rommel- aanleveren. Wij zijn op zoek naar

  1. Keukenspullen, servies, glas, bestek enz.
  2. Speelgoed, spelletjes, gadgets, elektrische apparatuur
  3. Snuisterijen, kunst, kitsch en antiek.
  4. Ook boeken en platen zijn nog welkom.

Dus heeft u op zolder of in de kast of in een la nog ongebruikte spullen of niet opengemaakte of vergeten cadeaus of nog een bijzonder stuk antiek, kitsch of kunst? En wilt u er eigenlijk wel van af, zeker voor een goed doel? Dan kunt u de spullen afleveren bij de Klokkenkamp op een van de volgende dagen:

Woensdag 18 en donderdag 19 april: 13.30 tot 17.00 en 18.30 tot 20.00 uur en vrijdag 20 april 10.00 tot 17.00 uur

Heeft u een ophaalwens (alleen als het echt niet anders kan): mail of bel dan met Jan Daling op E jandaling@outlook.com of T 0547-274690.

NB: Onverkochte spullen gaan naar Kringloop Outlet Hof van Twente of  terug naar de inbrenger mits bij afleveren gemeld. Dus we gooien niets weg tenzij het ‘rommel’ is.

Voor meer info over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ernst Ossewaarde eossewaa@caiway.nl T 06 5369 65 60  of bgg 0547 352101.