Dag van de Dialoog 9 november

De Dag van de Dialoog  wordt gehouden op 9 november aanstaande in De Klokkenkamp. Deze jaarlijkse activiteit brengt inwoners van allerlei mensen met uiteenlopende achtergronden met elkaar in gesprek , in een veilige en vertrouwde omgeving. In deze gesprekken worden de mensen centraal gesteld. Het naar elkaar te luisteren zonder te oordelen staat voorop.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om u  aan te melden als deelnemer of gespreksleider voor deze middag/avond. De  inloop is vanaf 17.00 uur in De Klokkenkamp. We gaan om 17.30 uur gezamenlijk aan tafel, om onder het genot van een lekkere maaltijd het gesprek aan te gaan. Het thema van dit jaar is “Verbinding”.
Om 19.30 uur wordt de maaltijd afgesloten, waarna we gezamenlijk weer naar het Gemeentehuis in Goor gaan waar ons nog een aangenaam programma te wachten staat tot plm 21.15 uur. Er is ontvangst met koffie en thee en aan het eind gelegenheid voor het nuttigen van een drankje.
Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden, maar u moet zich wel opgeven vanwege de voorbereiding. Wij hopen op een goede opkomst de 9e november.
Opgeven kan via de mail:

goorindialoog@gmail.com

of via Ellen Holkers, telefoon: 0610374615