bunker bbq 2 juli

Bunker chill avond 4 juni

Bunker 21 mei 19.30 uur

Taizé oecumenische kloostergemeenschap

Taizé (oec. kloostergemeenschap Frankrijk) heeft ons laten weten dat ze half Juni weer opengaan en jongeren weer welkom heten. Voor wie het niet kent… Taizé is echt een aanrader om eens een week te zijn. Waarom?
Omdat je daar de kans krijgt…
*om jongeren uit heel Europa te ontmoeten
*om te ontdekken hoe zij denken over hun leven, studie, relaties, werk en geloof.
* om te ontdekken wie jij zelf bent
* om uit te zoeken waar jij verder mee wil in je leven
* om een week op een andere manier dan dat je gewend bent anderen en jezelf te ontmoeten.

Voor ons als organisatie krijgen we, omdat zij weer open gaan, de voorzichtige kans om ook te ontdekken waar mogelijkheden liggen om de reis dit jaar weer te realiseren. En dus eerst de vraag of er vanuit de jongeren zelf interesse is!

Mocht je niet kunnen en toch interesse hebben om mee te gaan; laat het mij dan z.s.m. weten!

Hartelijke groet; Hanneke Caron (jeugdwerker)

 

Bunker vrijdag 7 mei 19.30 uur

peuter kleuter viering 25 april

Bunker vrijdag 23 april

Nieuwsbrief 7 kindernevendienst

Hallo Allemaal,
De laatste week voor Pasen is aangebroken. En dus ook de laatste nieuwsbrief. Willen jullie ons nog even laten weten hoe jullie het vonden?
Wij hebben genoten van de foto’s die we mochten delen, Rainbow is ontzettend blij dat ze overal heen mocht. Super dat dit mocht van jullie en jullie ouders!  Misschien kan dit nog wel een keertje als jullie het leuk vinden. Laat maar weten!
Natuurlijk hopen we elkaar weer snel in het echt te zien tijdens de Kindernevendiensten.
Heel veel groetjes van ons allemaal!
Dominee Wim en de leiding van de Kindernevendienst Alja, Jantina, Sandra, Ruud, Hanneke en Annigje

Peuter kleuter 28 maart 4 uur

Wat was het een feestelijke optocht door de wijk. Kinderen in de peuter kleuter leeftijd gingen samen met hun ouders op ontdekkingstocht.
Bij vertrek kregen ze een nog kale Palmpasen stok mee. Onderweg was er van alles te horen, zien en beleven. En bij elke ‘post’ was er naast een verhaal en een activiteit ook nog van alles om de Palmpasen stok mee te versieren.
Wat een enthousiaste kinderen en ouders. Met dank aan hen en allen die hebben meegewerkt werd het een feestelijk gebeuren!
En natuurlijk was Rainbow de duif ook van de partij! Deze logeerde bij Esra en wilde dit meemaken. We zijn op weg gegaan. En nu op weg naar Pasen.

filmpje!

Bunker 26 maart 7 uur

Om 19.00 uur werd er gestart met de online bakactiviteit. Via Zoom volgden de jongeren Irina’s aanwijzingen. Stap voor stap totdat de Gata (Armeens gebak) twee uur later de oven in ging. En de gelukzaligheid m.b.t. de smaak werd even later via de app groep vol enthousiasme gedeeld!