Open ‘Hoge Huis’ 9 oktober

Bunker 1 juli

 

Bunker 3 juni 19.30 uur

Bunker 20 mei

Palmpasen en jongvolwassenen 2022

foto’s Egbert op den Dries

peuter en kleuter 27 maart 10.00 uur

Zondag 27 Maart is er een 4/5 jarigen viering en doop tijdens de eredienst om 10.00 uur. Aandacht voor een tiental kinderen die de stap naar de basisschool maken of al hebben gemaakt. Samen met hun ouders zijn we deze viering aan het voorbereiden. Intergeneratief! Met o.a. het verhaal van de verloren zoon uit Lucas 15. Wat geef je je kind mee op zijn/haar weg? Een dienst van samen. Weet je welkom! Hoe oud of jong je ook bent.

Jongeren Hof van Twente (12-16 jaar) 25 maart 18.30 uur

In februari moesten we deze activiteit cancelen doordat er teveel jongeren in corona quarantaine zaten.
Vrijdag 25 Maart van 19.00 uur tot 20.00 uur zijn we welkom in Het Schwartzwald in Rijssen.
Nadien is er nog gelegenheid om in de Bunker te chillen!
We verzamelen om 18.30 uur bij de Bunker.
Aanmelden verplicht!

Hanneke Caron hannekecaron8@gmail.com

Dropping 11 maart 19.30 uur

Dropping! Voor jongeren 12-16 jaar Hof van Twente. Dit keer georganiseerd door twee jongeren van de Bunker zelf!
Start 19.30 uur! We hopen dat de groep om 21.30 uur weer binnen is! ( er lopen voor de veiligheid twee volwassenen mee )!

Info: hannekecaron8@gmail.com  0621813281

Bunker 25 februari

Een slinger van verhalen – ook jouw verhaal

Een slinger van verhalen – ook jouw verhaal
In de veertigdagentijd voor Pasen maken we in de kerk een slinger van verhalen: de bijbelse verhalen die ons meevoeren en voorbereiden op het Paasfeest én verhalen van mensen van nu, van jong en oud. De verhalen op weg naar Pasen zijn niet allemaal feestverhalen. Ze gaan door alle facetten van het leven heen. Maar het wordt pas echt feest als alle verhalen klinken, van vreugde én van pijn, als alles er mag zijn. De bijbelse verhalen zijn verhalen van God en mensen en die verhalen gaan door. We herkennen ze in ons eigen leven.

Daarom doen we een oproep aan allen om aan de feestslinger van verhalen een eigen verhaal te hangen. Dat mag en kan van alles zijn: een vrolijk verhaal, een droevig verhaal, een hoopvol verhaal. Met foto’s, plaatjes of tekeningen wordt het verhaal nog beeldender. En gebruik zo mogelijk gekleurd papier. Neem het verhaal in de veertigdagentijd mee naar de kerk en we hangen het aan de slinger.

Leiding Kindernevendienst
ds. Wim de Jong