Hofkids zondag 25 februari 15.30 uur

Open jeugdwerk (12 – 16 jaar)

Voor de 12-16-jarigen uit de Hof van Twente is De Bunker open. Vrijdagavond om de 14 dagen een plek om elkaar te ontmoeten, te chillen of juist lekker actief bezig te zijn. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. De Bunker is een plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, aandacht is voor eigen levensvragen en maatschappelijke thema’s. Maar bovenal is het een gezellige, veilige plek die uitdaging biedt.
Een groep vrijwilligers geeft invulling aan deze avond, ondersteund door kerkelijk jeugdwerker Hanneke Caron.

Voor meer informatie: E hannekecaron8@gmail.com M 0621813281.

Hofkerk jong 18 februari

Op de derde zondag van de maand komen ze bij elkaar. Jongeren tussen de 12 en 16 jaar. In de Bunker (jeugdruimte kerk). Er mag gerust een vriend of vriendin meegenomen worden. Wat maakt Hofkerk Jong nou zo gezellig en ook bijzonder? Dat je op een andere manier met elkaar om gaat. Anders dan op school. Iedereen is welkom, je hoort erbij en het gaat ergens over. Je krijgt er de kans om op je eigen manier wijs te worden. Over jezelf, over de mensen om je heen, over de manier hoe je tegen geloof en het leven aankijkt. En je kan er alles over vragen.

De eerstvolgende keer dat we samenkomen is zondag 18 februari vanaf 19.00 uur in de Bunker (Klokkenkamp)!

Hanneke Caron M 0621813281
E hannekecaron8@gmail.com

Kinderen basisschool 28 januari half vier

De Klokkenkamp Hofkerk Diepenheimseweg 2

Peuter kleuter ‘viering’ zondag 26 maart 15.00 uur

Aangepast programma vanwege concert in de Hofkerk.

We sluiten het seizoen met elkaar af op een andere locatie!
Kom je om drie uur naar de kinderboerderij het Kukelnest?
Daar wordt een leuke activiteit georganiseerd!
Er wordt naar je uitgekeken.
info: hannekecaron8@gmail.com

Palmpasen 2 april en Pasen 9 april

Hallo allemaal,

Bijgaand de uitnodiging voor Palmpasen en de Paasviering in de Hofkerk.  We hopen jullie dan te zien! Denken jullie, indien van toepassing, nog aan het inleveren van de Palmpasenstokken? Des te mooier kunnen wij ze alvast maken voor 2 april!
Vriendelijke groet van de leiding van de Kindernevendienst,

Alja, Ruud, Jantina, Hanneke, Sandra, Hanneke en Annigje

20230313 pasen 2023[6572]

peuter/kleuter viering 26 februari 15.45 uur

Zondag 26 februari is het weer zover! Voor kleuters en peuters een interactieve viering. Adhv prenten gaan we samen het verhaal ontdekken. Samen op avontuur. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee. En je ouders of je opa en oma. Het maakt niet uit. Iedereen is welkom!

Taizé infoavond 23 febr

Dit jaar reizen we weer af naar Taizé. Het is een klein dorpje, op een heuvel, midden Frankrijk, tussen Dyon en Lyon. Het klooster daar is een ontmoetingsplek geworden voor jongeren uit heel Europa en elke zomer komen er wekelijks duizenden jongeren bij elkaar. Waarom we deze reis organiseren? Omdat we het iedere jongere gunnen om dit eens mee te maken.

Waarom? Kom dan naar de infoavond op 23 februari in de Waterstaatskerk in Hengelo.
Ik hoop je daar te zien 😉
Hanneke Caron

Klaar voor de start 22 januari 10.00 uur

Een feestelijke dienst die in het teken zal staan van 4/5 jarigen. Kinderen die binnenkort of net naar de basisschool gaan. Het zijn zo van die kleine maar soms ook grote stappen. Voor kinderen zelf maar ook voor de ouders.
Een dienst om samen dit sleutelmoment te vieren. Kom je ook?

Kinderkerstfeest voor iedereen zondag 18 december 10 uur

Zondag 18 december zochten we de warmte van de stal op. Er was daar van alles te zien, te horen en te doen. Leven in de stal dus! Een warm welkom voor klein en groot. Een feest van samen.

En hierbij foto’s!