Kleurrijk in de Hof

Op zaterdag 6 juli is van 11.00 – 15.00 uur de vierde editie van Kleurrijk in de Hof.

Op het parkeerterrein voor het Gemeentehuis en de Reggehof in Goor is weer een gezellig multiculturele markt, waarin ontmoeting centraal staat. In de Hof van Twente wonen mensen uit verschillende culturen en op Kleurrijk in de Hof kom je ze allemaal tegen. Er zijn hapjes uit verschillende culturen, ambachten, circus, spelletjes en natuurlijk veel muziek verzorgd door leerlingen van de muziekschool.
Ook een aantal organisaties rond het thema duurzaamheid is aanwezig.
Voor de kinderen is er van alles te doen, de kinderboerderij is aanwezig, er wordt geschminkt en er is een voetbalveld en springkussen.

Zie http://www.kleurrijkindehof.nl

Volg ons ook op Facebook 

Kleurrijk in de Hof is een samenwerking van Goor in Dialoog, Vluchtelingenwerk Oost-Nederland, Salut, Hof van Twentse Uitdaging en de Hofkerk.

Kookworkshop

Doe je mee aan de kookworkshop ‘Anders eten’?

Op vrijdag 5 juli van 13.00 – 17.00 uur! Deze workshop is een mooie manier om kennis te maken met de buitenlandse keuken. Onder begeleiding van koks worden, op verschillende plekken in de Hof, Turkse, Armeense, Syrische, Chinees/Indonesische, Eritrese én Hollandse hapjes bereid. De koks vertellen je over de keuken en de tradities van hun land. Een deel van de bereide hapjes wordt 5 juli rond 17.30 uur, gezamenlijk met alle deelnemers, genuttigd bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor in Goor. Het andere deel wordt tijdens Kleurrijk in de Hof op 6 juli aangeboden.

Samen koken en eten verbindt! 

Zaterdag 6 juli a.s. is de vierde editie van ‘Kleurrijk in de Hof’. Een jaarlijks evenement met diverse activiteiten o.g.v. sport, spel, muziek, dans en een proeverij. Ontmoeting tussen de verschillende culturen uit de gemeente Hof van Twente staat die dag centraal. Net als vorig jaar organiseren we, voorafgaand aan Kleurrijk, deze kookworkshop.

Geïnteresseerd om te koken én anders te eten op 5 juli?

Geef je dan snel op door een mail te sturen naar kleurrijkindehof@gmail.com.  VOL = VOL! Veel mensen gingen je al voor maar er zijn nog plekken vrij. Op deze manier draag je jouw steentje bij aan de proeverij van Kleurrijk in de Hof! Deelname is gratis maar een vrije gift is van harte welkom.

Kleurrijk in de Hof is een gezamenlijk initiatief van Goor in Dialoog, Hofkerk, Hof van Twentse Uitdaging, Muziekschool Hof van Twente, Salut en Vluchtelingenwerk Oost Nederland

www.kleurrijkindehof.nl

Volg ons ook op Facebook

Pinksteren 2019

Pinksterdienst – Een huis om in te wonen

A.s. zondag 9 juni viert de Hofkerk het Pinksterfeest.

Juist op deze zondag is iedereen uitgenodigd, juist de mensen die niet zo makkelijk de drempel van de kerk overstappen. Om 09.30 uur is er koffie, thee en limonade op het kerkplein, waarna om 10.00 uur de dienst begint.

Het thema van deze viering is “Een huis om in te wonen”. In het Pinksterverhaal lezen we dat deuren en ramen van het huis opengaan en ieder de boodschap in zijn eigen taal hoorde. De kerk is geen afgesloten ruimte met daarin allemaal dezelfde mensen, maar een open huis naar de samenleving toe, waarin ieder zich thuis mag voelen. Wie je ook bent, hoe je ook tegen leven en geloof aankijkt, je bent welkom!

Het jeugdorkest Unico werkt mee aan deze dienst met een verrassende inhoud vol beweging.  Er is kindernevendienst en na de dienst is er gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten aan de koffietafel. Voorganger deze dienst is ds. Wim de Jong.

Foto’s Herman Jansen

Vocanto

Nederlands in de keuken

Inloop

Inloopmaaltijd

Kleine kerkenraad

Inloopmaaltijd

Vocanto