Kinderkerstfeest voor iedereen zondag 18 december 10 uur

Zondag 18 december zochten we de warmte van de stal op. Er was daar van alles te zien, te horen en te doen. Leven in de stal dus! Een warm welkom voor klein en groot. Een feest van samen.

En hierbij foto’s!

Kerstnachtzang Hofkerk 24 december 21.00 uur

24 december 21.00 uur
vanaf 20.30 uur warme chocolademelk op het kerkplein

Peuter kleuter viering 27 november

‘Op zoek naar lichtpuntjes’. Zondag wordt er weer gevierd. Voor peuters en kleuters met hun familie, vriendjes en/ of vriendinnetjes.
Een gezellige bijeenkomst waar we op zoek gaan naar lichtpuntjes op weg naar kerst!
We gaan knutselen en Marion speelt kerstliedjes op de piano!
Kom je ook?

Advent kindernevendienst

Hallo allemaal

Het is alweer bijna advent! Natuurlijk hebben we dit jaar ook weer allerlei mooie verhalen met veel muziek en hopen we jullie allemaal te zien bij de kinderkerstviering!
Voor deze viering volgt nog een speciale uitnodiging dus blijf de mail goed in de gaten houden.
Vanaf aanstaande zondag gaan we beginnen met het project en we vinden het leuk om jullie allemaal te zien.
Iedere week steken kinderen een advent kaarsje aan en ko-men we steeds dichterbij kerst.
Graag zien we jullie in de Hofkerk om 10.00 uur.
Groeten van de kindernevendienstleiding

Kerstpremière TJSO 23 december 20 uur Hofkerk

KERSTPREMIÈRE TWENTS JEUGD SYMFONIEORKEST IN DE HOFKERK

Het Twents Jeugd Symfonieorkest- TJSO o.l.v. dirigent Carl Wittrock zal op vrijdag 23 december a.s. aanvang 20.00 uur een Kerstconcert verzorgen, locatie is de Hofkerk te Goor. Het TJSO is al 25 jaar een bijzonder jeugdsymfonieorkest in Overijssel. Getalenteerde jonge muzikanten doen waardevolle ervaringen op en kunnen zich volop muzikaal en sociaal ontwikkelen. Samen concerten geven met 60 leeftijdsgenoten, een passie delen en samen schitteren op je instrument!
Wij zijn trots te kunnen melden dat er solistische bijdragen zijn van de jonge TJSO cellisten Merel Coster en Edsger van Felius, zij spelen “Sleigh Ride for two Cello’s” en speciaal voor dit concert gecomponeerd door Carl Wittrock.
Ook zal een groot jongerenkoor van Het Twickelcollege Hengelo o.l.v. Marieke Semmekrot zijn medewerking verlenen.
Het orkest presenteert samen met solisten en koor een zeer gevarieerd en bekend Kerstrepertoire zoals het “Hallelujah” van Händel. Maar ook zullen te horen zijn “It’s the most wonderful time of the year”, “Winter Wonderland” en “Have yourself a merry little Christmas”.

Een Kerstconcert voor jong en oud waar het jeugdig elan en muzikaal talent vanaf spat!

Het publiek wordt bij binnenkomst buiten verwelkomd door midwinterhoornblazers tussen 19.30-20.00 uur.
Kaarten zijn te koop aan de zaal of te reserveren via: info@tjso.nl
De prijs is € 10 p.p en kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang.
Kerk open vanaf 19.30 uur.

Dag van de Dialoog 10 november

foto’s Richard Minnen

Peuter kleuter speurtocht zondag 30 oktober 15.45 uur Hofkerk

We trekken er as zondag op uit.

– Op zoek naar de verdwenen verhalen –

Voor peuters en kleuters en vriendjes/ vriendinnetjes en hun ouders/ opa’s en/of oma’s

Maliproject sept 2022

Inmiddels is de bouw van de ziekenzaal van het ziekenhuis in Manantali zóver gevorderd, dat we kunnen zien, dat het gebouwtje opgetrokken wordt in de stijl van de andere gebouwen. Na het wat moeilijke begin – het drogen van de stenen werd bemoeilijkt door de hevige regenval – vordert de bouw gestaag. Casper meldt ons dat het haast zover is, dat het dak er op kan. Dokter Kamera ziet er naar uit dat de ziekenzaal in gebruik genomen kan worden.
Giften zijn nog steeds van harte welkom op het bankrekeningnummer van de Diaconie van de Hofkerk NL66SNSB 090 87 63 743, onder vermelding van MALIPROJECT

Cees en Addie van der Sluijs-Goud, tel. 0547-333448

 

Bestemming Avondmaalscollecte 2 oktober

De collecte is bestemd voor Kerk in Actie met de campagne Noodhulp Pakistan. In augustus 2022 zijn 33 miljoen mensen in Pakistan getroffen door de heftigste regens ooit. Grote overstromingen zijn het gevolg, een derde deel van het land staat onder water. Er zijn op dit moment 1000 doden bekend. Meer dan een miljoen huizen zijn verwoest of zwaar beschadigd, en veel vee is verdronken. Het leed is onbeschrijflijk en de nood is hoog. En als het water straks weg is, dreigt honger, want de oogsten zijn vernietigd.
Kerk in Actie geeft via haar partnerorganisaties in Pakistan direct noodhulp aan de vele slachtoffers om te voorzien in hun onmiddellijke levensbehoefte.
Uw bijdrage is van harte welkom tijdens de collecte en op rekeningnummer van de diaconie NL66 SNSB 0908 7637 43 t.n.v. Diaconie Prot. Gemeente Goor, onder vermelding van Noodhulp Pakistan. De diaconie zal de opbrengst van de collecte verdubbelen.

Open ‘Hoge Huis’ 9 oktober