Orgelconcert in de Hofkerk 28 november

Er gaat iets bijzonders gebeuren op zaterdagavond 28 november in de Hofkerk! Van 19.30 uur tot 20.45 uur geeft de landelijk bekende YouTube-organist Gert van Hoef een orgelconcert in de Hofkerk in Goor. Het concert is te bezoeken voor maximaal 70 ( onder voorbehoud van de corona ontwikkelingen) muziekliefhebbers. De entreeprijs is gratis, maar aan het einde van het concert mag u de waarde van het concert omzetten in een vrije gift. Er is vanwege de Corona maatregelen geen koffie of en drankje vooraf, dus u bent mooi op tijd weer thuis.
Aanmelden kan via André Bouma via abouma1968@gmail.com en let op: vol is ook echt vol!

Gert van Hoef heeft al vele prijzen in de wacht gesleept. In 2009 won hij de 1e prijs van het Interclassicmusic Orgelconcours. In 2010 won hij het Feike Asma concours bij Johannus Orgelbouw. In 2015 heeft Gert het Govert van Wijn Orgelconcours gewonnen in de Groote Kerk te Maassluis. Op 21 juni 2017 heeft Gert eindexamen gedaan op het majestueuze Müller-orgel in de St. Bavo te Haarlem. Dit betreft het eindexamen orgel voor zijn ‘Bachelor’ diploma in muziek (orgel). De jury was zeer onder de indruk en kende hem een score toe van 8,5 punten (uit 10). Gert heeft inmiddels meer dan 87.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal. Zijn orgelfilmpjes worden ontzettend veel bekeken in zowel binnen- als buitenland.
Gert heeft een afwisselend programma samengesteld van vermaarde componisten met bewerkingen van bekende religieuze liederen.
Luistert u ter inspiratie dit lied eens af: https://www.youtube.com/watch?v=yKG5yIgIFmI en laat u overtuigen van de kwaliteiten van deze orgelvirtuoos!

Deze speciale aanbieding geldt maximaal nog 2 weken voor alle mensen die Kerk Onderweg lezen. Als over 2 weken het concert nog niet helemaal is volgeboekt, dan zullen wij ook omliggende gemeenten gaan aanschrijven.

Groet, André Bouma