9-Daagse rondreis Israël meivakantie 2024

Van 2 t/m 10 mei 2024 leiden Frank de Heus en Frank Beuger een reis naar Israël. Frank de Heus is als pastoraal werker werkzaam in de parochies van Zuidoost Twente. Frank Beuger is werkzaam bij de Scholengroep Carmel Hengelo als docent Levensbeschouwing en Maatschappijleer. Een lokale Nederlandssprekende gids begeleidt de reis. Frank en Frank zijn vaak met groepen in Israël geweest.
De reis voert via de woestijn van Judea en de Dode Zee naar Jeruzalem. Galilea wordt aangedaan met onder andere Kafarnaüm, Nazareth en de bronnen van de Jordaan. Via het Karmelgebergte en de vlakte van Jizreël en de kruisvaarderburcht te Akko komen we uiteindelijk bij de Middellandse zee aan in Natanya. Op de reis zal er voldoende tijd en ruimte zijn voor ontspanning, voor het genieten van cultuur en natuur, voor het optrekken met de groep en voor eigen initiatieven. Voor wie wil is er ’s avonds een avondgebed en op zondag een viering.
Wie meegaat moet goed ter been zijn. Aan de reis zal een bijeenkomst voorafgaan om kennis te maken met elkaar en vragen te stellen. Dit natuurlijk alleen voor wie wil.
Bij 30 tot 35 deelnemers zal de prijs ongeveer € 2.063 gaan bedragen. Hier zit vrijwel alles in. Vliegreis inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag, overnachtingen in 3- of 4-sterrenaccomodaties, ontbijt, lunches en diners, excursiegelden en fooien. Toeslag voor een éénpersoonskamer is € 570.
De reis wordt ingekocht bij Drietour Reizen (https://www.drietour.nl/). Het volledige programma vindt u op www.franciscusparochie.nl onder de rubriek ‘spiritualiteit’.

Contact:
Frank Beuger: 06-23090356 of f.beuger@home.nl en
Frank de Heus: 06-30098833 of f.deheus@rkzuidoosttwente.nl