Voorjaarsconcert Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia zo 12 maart 15.00 uur

   

Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia uit Hengelo geeft onder leiding van dirigent Luís Andrade, op zondagmiddag 12 maart 15.00 uur in de Hofkerk te Goor een concert. Op het programma staan Ouverture Hänsel und Gretel, van Humperdinck, het celloconcert in C van Haydn, en de symfonie nr. 2 van Brahms. Als solist in het celloconcert treedt onze dirigent Luís Andrade op, wat voor het orkest ook een bijzondere ervaring is.

De op Madeira geboren dirigent en cellist Luís Andrade is een van Portugals meest veelzijdige muzikale persoonlijkheden. Hij is als cellist en als dirigent regelmatig te gast in de muziekcentra van Europa. Na zijn debuut in zijn thuisland met het Madeira Orkest in 2013 volgden talloze producties als cellist en als dirigent. Als cellist is Luís Andrade een veel gevraagd kamermusicus. Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia is dan ook zeer verheugd het celloconcert samen met hem uit te voeren.

U bent van harte welkom dit concert bij te wonen.

Op het programma staan  de volgende werken:

 Engelbert Humperdinck                              Ouverture Hänsel und Gretel

Joseph Haydn                                                Celloconcert in C                           Solist: Luís Andrade

Johannes Brahms                                        Symfonie no. 2 in D majeur

Vrije gift na afloop contant of met bankpas

www.ksocecilia.nl