Bunker 30 oktober

Bunker seizoen gaat weer van start

Voor de 12-16 jarigen uit de Hof van Twente Goor gaat ‘de Bunker ‘weer open. Eenmaal in de 14 dagen een plek om elkaar te ontmoeten, te chillen of juist lekker actief omdat er ook verschillende activiteiten georganiseerd zullen worden. Maar dit jaar wordt alles ingezet op verbinding. Verbinding zoeken met elkaar en met de ander.

We starten vrijdag 30 oktober met een Escape Room. Een spannend spel waarbij de jongeren in groepen aan de slag gaan en door middel van verschillende opdrachten codes kraken, puzzels ontcijferen zo de uitweg van de Escape Room proberen  te vinden. Het komt hier o.a. aan op denkwerk, samenwerken, creativiteit, snelheid, kennis en inzicht. Deze activiteit vindt dus plaats in en om de Bunker.

Een actieve en leuke manier waar jongeren verbinding met elkaar moeten maken en zullen moeten samenwerken om eruit te komen.
De jongeren kunnen zich aanmelden bij Lisette 06-51499159 of lisettedrenthen@hotmail.com.

Binnenkort zijn er flyers en posters beschikbaar om mee te nemen en uit te delen. En ook op social media zal er aandacht voor zijn. Genoeg dus om van te delen!

Met een groet namens alle leiding van de Bunker;

Hanneke Caron (Jeugdwerk Bunker tel: 06-21813281 e-mail: hannekecaron8@gmail.com).

Foto’s Hanneke Caron